Mesh uitbreiding

iwolke

New UniFier
Berichten
19
Waarderingsscore
0
Punten
1
Ik heb mijn thuisnetwerk (USG3 - 2 Unifi switches en 2 AC-Pro) bijna dekkend; voor buiten en in de kapschuur gebruik ik nu nog een Fritz! repeater. Die wil ik natuurlijk graag vervangen. Kan ik die zonder meer vervangen door een Unifi AC Mesh device en integreert die naadloos met mijn bestaande netwerk? En heb ik dan de standaard of de Pro versie nodig?

Ignasz
 

paul247

Inactief
Berichten
31
Waarderingsscore
11
Punten
0
Dit kan toch ook met de ‘normale’ accesspoints? Ik dacht dat wel eens gezien te hebben, is het toch beter om speciale te hebben hiervoor?
 

iwolke

New UniFier
Berichten
19
Waarderingsscore
0
Punten
1
  • Topicstarter Topicstarter
  • #4
Je kunt een AP AC Mesh draadloos uplinken aan je AC pro’s. Een Mesh pro is niet nodig.
Great! Dat hoopte ik al. Nu maar eens kijken hoe dat het beste in te richten en welke andere verschillen er tussen Pro en de standaard zitten. Dank je wel.
 

insomniac

UniFier
Berichten
47
Waarderingsscore
25
Punten
18
ik heb ook een mesh, die verbindt met een AC Pro, werkt gewoon goed. De Pro heeft een groter bereik. Ik merkte wel dat de mesh een probleem had om verbinding te maken met de AC Pro door twee stenen muren heen over een afstand van 16 meter. Ik heb de AC toen verplaatst naar 8 meter en 1 muur/raam, en dit is geen enkel probleem meer. Je kan ook nog een sterkere antenne aan je mesh hangen als je problemen ondervind.
Op tweakers staat nog een mesh pro te koop €125,-
hierzo
geen connecties met de aanbieder.
 
Bovenaan