UDM pro achter XS4ALL Fritz router blijft restarten

JaapBeus

New UniFier
Berichten
3
Waarderingsscore
0
Punten
1
Hoi, laat ik beginnen met het feit dat ik geen netwerkspecialist ben op gebied van ip routing. Ik dacht "even" mijn nieuwe UDM pro, G4 deurbel en G3 cameras op een aan te sluiten. Maar nu na 3 weken, kabels vervangen en uren aan "gepruts" en proberen ben ik radeloos.

Probleem is dat na x uur maar soms pas na een paar dagen de UDM zichzelf herstart en dan blijft herstarten. Soms werkt het weer na een paar uur uitzetten maar sinds vrijdag 14:00 krijg ik het niet meer aan de praat. Zelfs als ik alleen de XS4ALL Fritzbox aan de UDM prik en verder geen apparaten dan blijft UDM zich uitschakelen en start weer op. Lijkt dus toch iets met de connectie tussen XS4ALL - Fritz en UDM (ik dacht eerst aan een apparaatRaspberry Pi of Linux pc)

Situatie is volgens mij heel "consument" namelijk:
ISP XS4ALL
Fiber 50Mbit -> Fritzbox 5490 -> LAN kabel naar de WAN poort op de UDM

De UDM van Stable naar Beta firmware weten te updaten maar heeft geen effect gehad. Verder weet ik niet welke informatie ik jullie moet geven, laat mij weten!
Heeft iemand een gouden tip? Bij voorbaat al dank voor het lezen
 

JaapBeus

New UniFier
Berichten
3
Waarderingsscore
0
Punten
1
  • Topicstarter Topicstarter
  • #4
Er zit een 8TB HDD in (via Unifi) bijbesteld.
Ik heb hem al meerdere malen teruggezet op fabrieksinstellingen, dat helpt niet
Zelfs de firewall en applicatie tracking uitgeschakeld.

Ik wil nog wel rechtstreeks aansluiten proberen, maar de fiber moet inderdaad met een verloopstuk nodig naar de UDM.
Is dit de correcte type: UF-SM-1G-S (1-Pair)

Ik heb inmiddels ook support Unifi ingeschakeld en een support download gestuurd.
 
Bovenaan