Aangeboden Unifi Diverse Bevestiging Beugels

Status
Niet open voor verdere reacties.
Alu 'U' profiel, breed en diep genoeg om de switch 'in te zetten'.
Neem aan iedere zijde 2 cm of iets meer extra lengte en boor dat met lange schroeven aan de muur.
Zorg dat de schroeven door het gehele profiel gaat zodat de switch niet aan de zijkanten er af schuiven kan.
Eventueel switch fixeren met klitteband of ty-wraps aan alu profiel om 'er uit lazeren' te voorkomen..
 
Komt dit enigszins in de buurt van wat je zoekt?

*edit; model aangepast i.v.m. het gewicht van de USW-Lite 16. Het ruitje in het midden is niet esthetisch, maar materiaalbesparing;)
Bekijk bijlage 2346
ja prachtig, zo iets is het helemaal ! ff checken mbt de power supply, of die uitgang niet net onder het bodemplaatje zit.

edit, meteen ff gechecked, die power zit aan de zijkant, dus valt naast het bodemplaatje. Daar had je zo te zien al rekening mee gehouden !

edit2, voor de Lite 8 zou hetzelfde idee werken, ik zou heel graag de 3 afnemen, dus USG, Lite16, Lite8. We zullen dat wel even via pb regelen.

Top man !
 
Laatst bewerkt:
:) Ik heb de USW-Lite 16 zelf niet in bezit. De maten heb ik van de website. Zou het mogelijk zijn om deze nog even na te meten?Bekijk bijlage 2347
oeps, haha, heb je gezien hoe die er bij ligt 😂 . Die is vol en met de power naar achter gericht, moet ik eerst alles loshalen, heb ik de hele familie in m`n nek. Even denken hoe we dat oplossen. :unsure:

Is er hier op het forum iemand die er wel gemakkelijk bij kan en even kan helpen met de maten ? Gaat alleen om de maten v/d foto.
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: PcRene
Grotendeels zal het wel kloppen, wellicht dat het niet overal helemaal nauw aansluit (hoeken)
idd, hoe meet je die radius ? Aan de voorkant kom ik er wel zo bij. Ook niet spannend trouwens als die niet nauw aansluiten.
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: Rogier
Voordat ik dit forum had "ontdekt" kwam ik op MP Sid al tegen met een advertentie voor een houder voor de Flex Mini. Meteen gekocht en vandaag ontvangen. Wat een mooi, fijn (en vooral!) onopvallend beugeltje is het. Het zorgt ervoor dat de switch onopvallend aan de muur bij mijn bureau hangt. Mooie kwaliteit print en stevig genoeg om de schroeven goed aan te draaien zonder dat de print breekt. Happy camper :)
IMG_20210729_175416.resized.jpg

Ik zie mogelijkheden voor een steun voor mijn nieuwe US-24 G1, die best een beetje warm wordt (by design blijkbaar). Ik denk: geprint plankje op pootjes met bevestigingsmogelijkheden voor 2 of 4 fans. Komodo gaat de komende dagen een ontwerp maken :)
 
Als ik die laatste foto bekijk dan is hij niet helemaal recht of lijkt dit alleen zo op de foto, ook vraag ik me af of het plastic gaat vervormen door het gewicht van de cloud key als het warm word in de rack. Is er iemand die hier ervaring mee heeft?

1635420510728.png
 
Als ik die laatste foto bekijk dan is hij niet helemaal recht of lijkt dit alleen zo op de foto, ook vraag ik me af of het plastic gaat vervormen door het gewicht van de cloud key als het warm word in de rack. Is er iemand die hier ervaring mee heeft?
Ik heb er (nog) geen ervaring mee. Ik zal het je laten weten.
Echter het frame is stug genoeg,ik kan kan er geen torsie in krijgen. Ga er vooralsnog niet vanuit dat ondanks dat de cloudkey warm word ( +/- 48 graden) het frame niet vervormt.
Op de foto ziet het er erger uit dan ik het zo kan zien. En ik denk dat het "uitgevlakt" zal worden wanneer ik deze inbouw.
Maar uit de vraagstelling zal ik deze later na installatie uploaden ;)
 
Leuk om te zien, dank voor je bestelling!:)

Het frame is inderdaad sterk genoeg en zal z'n vorm behouden ondanks de hitte van de CK. Wel is het zo dat je er geen apparatuur op moet gaan stapelen, hij is niet geschikt als legbord;)
 
  • Leuk
Waarderingen: m4v3r1ck
Status
Niet open voor verdere reacties.
Activiteit
Er wordt op dit moment (nog) geen nieuwe reactie gepost.