VoIP toestel of softphone i.c.m. UniFi Talk

VoIP toestel of softphone i.c.m. UniFi Talk

Wimpie

Donateur
UniFier
Berichten
377
Oplossingen
3
Waarderingsscore
361
Punten
63
Locatie
West-Nederland
Wimpie heeft een nieuwe handleiding geplaatst:

VoIP toestel of softphone i.c.m. UniFi Talk - Bellen via een 3rd party telefoonoplossing

Introductie
Omdat UniFi Talk apparaten buiten de U.S moeilijk te krijgen zijn, kan een VoIP toestel of softphone een alternatief bieden.

In deze handleiding ga ik ervan uit dat je UniFi Talk i.c.m. de VoIP provider CheapConnect succesvol geconfigureerd hebt. De beschreven stappen gelden ook voor andere VoIP aanbieders, maar waar mogelijk naamgeving en/of een verplicht veld kan...

Bekijk deze handleiding...
 

flyingpenguin

UniFier
Berichten
41
Waarderingsscore
16
Punten
8
Heb unifi talk icm cheapconnect nu al een tijdje naar volle tevredenheid draaien. Met het oog "op de groei" van het aantal gebruikers die vaak buiten kantoor zijn, en de nog steeds beperkte mogelijkheden van unifi network om een simpele vpn verbinding te maken, zou het mooi zijn om remote zoiper clients op telefoon, tablet en PC's direct te kunnen laten praten met unifi-talk..

Ben benieuwd wat er op de firewall moet worden aangepast om dit te realiseren. Ben me bewust van de risico's als er poorten open moeten..

Grt, Joost
 

flyingpenguin

UniFier
Berichten
41
Waarderingsscore
16
Punten
8
Aardig verdienmodel voor Ubiquiti, hoewel ze denk ik niet rijk worden van de Talk producten (just a gut feeling). Met Wimpie's instructies kun je uiteindelijk allerlei apparatuur aan de praat krijgen zolang je maar één origineel unifi talk apparaat hebt... wel een hoog nerd gehalte, maar dat maakt het leuk :cool:
 

Hofstede

Forumleiding
Administrator
UniFier
Berichten
2.755
Oplossingen
8
Waarderingsscore
1.979
Punten
213
De Talk software maken ze voor hun toestellen. Dus dat ze graag willen dat je minimaal 1 van hun toestellen koopt lijkt me best schappelijk.
Ze hadden UniFi Talk ook zo dicht kunnen timmeren dat het alleen met UniFi telefoons werkt.

Sommige mensen zijn pas tevreden als iets gratis is …. 😀
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan