Spontane vlekken op AP Lite

  • Beste gast, registreer een account en krijg zo volledig toegang tot het UniFi forum!
  • Adverteren op het Nederlands UniFi Forum? Vraag naar de mogelijkheden via ons contact formulier.

Eddie the Eagle

Lid
Unifier
8 feb 2019
12
5
3
Op 1 van mijn AP`s (van 5) zijn spontane en lelijke vlekken ontstaan, deze lijken in het kunststof te zitten en zijn niet te verwijderen, zie foto. Heeft iemand zoiets al eens meegemaakt of weet iemand hoe dit kan ? Enige verschil met de anderen in huis is dat van deze het blauwe licht uitstaat omdat deze in een slaapkamer is geplaatst. Hij werkt verder normaal.
 

Bijlagen

Eddie the Eagle

Lid
Unifier
8 feb 2019
12
5
3
mm, hij ligt vlakbij een TV maar lijkt me toch sterk dat de warmte van een TV zoiets veroorzaakt toch ? Verder heb ik geen indicaties voor extreme temperatuur, hij functioneert ook gewoon.
 

Hofstede

Administrator
Unifier
12 feb 2018
820
303
63
Nee, ik bedoel dat de AP zelf van binnen te warm is geworden. In het verleden heb ik daar voorbeelden van gezien. Hoe ziet de onderkant er uit?

|Ik zou in ieder geval hierover contact opnemen met Ubiquiti.
 

Eddie the Eagle

Lid
Unifier
8 feb 2019
12
5
3
ok, dank voor je hulp in deze, ik heb zojuist even het klepje aan de onderkant verwijderd, niks te zien daar. Ik wil er wel een berichtje aan wagen richting Ubiquiti want als het inderdaad door interne warmteontwikkeling komt, klinkt dat toch niet lekker. Weet jij hoe ik het best met Ubiquiti in contact kan komen hiervoor ?
 

Eddie the Eagle

Lid
Unifier
8 feb 2019
12
5
3
Dank je, ik heb zojuist een bericht gestuurd aan Unifi en aan het bedrijf waar ik `m gekocht heb. Ik zag dat deze 1 feb 2019 is besteld dus ik neem aan nog net onder garantie.
 

Eddie the Eagle

Lid
Unifier
8 feb 2019
12
5
3
update: nav het ticket bij Unifi en contact met de reseller in NL is het apparaat nu opgestuurd ter controle/reparatie. Omdat het toch op brand- cq warmtevlekken lijken wil men het zeker voor onzekere nemen.
 
  • Like
Waarderingen: PcRene

The_ike_master

Actief Lid
Unifier
28 jan 2020
192
57
28
Houten
Dat vind ik wel heel netjes.
De vlekken zien er inderdaad uit als brand of oververhittingsplekjes.
De ap's kunnen vrij warm worden in sommige situaties, dit is mij ook al eens opgevallen. Zeker wanneer er niet genoeg lucht omheen kan komen warmen ze snel op