Talk met cheapconnect.net (of andere budget voip provider)

Hoi allemaal,

Ik heb de handleiding van @Wimpie gevolgd, en kan wel uitgaand bellen, maar niet inkomend. Ik heb zojuist een witte Touch uit Amerika ontvangen, maar het lukt me nog niet...

Als ik Static Signalling Port uit- of aanzet, dat maakt geen verschil. Ik heb de trunk in Cheapconnect aan mijn 085-internetnummer gehangen, en ik zie dat de SIP-status geregistreerd is. Moet ik nog iets speciaals met het DID-nummer doen? Daar heb ik nu mijn VOIP-nummer met 31 en zonder voorloop-nul ingezet. In de tutorial staan echter 3 items.
 
@Polyphemus Nice, een witte!
Kan je je bericht verplaatsen naar "Praat mee" ? Kan je screenshots van je Cheapconnect en Talk instellingen toevoegen aan je bericht? Ik begrijp nog niet goed wat je bedoelt met "In de tutorial staan echter 3 items."
 
Hoi @flyingpenguin , recent heb ik twee UTP-TOUCH telefoons gekocht. Op mijn to-do-lijst staat het schrijven van een verkorte handleiding. Hierin zal ik het adopteren en het configureren beschrijven. Het instellen van een third party SIP-provider is mogelijk. Wegens tijdgebrek heb ik hier nog geen tijd voor gehad.

Zelf maak ik ook gebruik van CheapConnect. Heb je de instellingen aan de kant van CheapConnect correct ingeregeld? Een correcte doorverwijzing binnen CheapConnect is een voorwaarde om het functionerend te krijgen.

Is er ergens een handleiding om (vast illegaal, maar geen legaal alternatief) deze toesetllen te bestellen? Is dat kostentechnisch interessant? Ik heb eigenlijk geen idee. Heb wel eens gelezen over bedrijfjes die een US postadres bieden en dan doorsturen, wie heeft daar ervaring mee?

ben benieuwd ;-)

Ignasz
 
Ik heb hem via MyUS.com; komt wel ongeveer 50 euro aan kosten bij, voor verzending naar NL en inklaring. Ik had er ook nog een Flex mini bij besteld, maar daar zat een export-restrictie op. Zou 50 dollar extra moeten betalen om die te ontvangen dus die heb ik maar gedag gezegd toen ze erom vroegen :D
 
Activiteit
Er wordt op dit moment (nog) geen nieuwe reactie gepost.
  Topic Status: Hallo . Er is al meer dan 14 dagen geen nieuwe reactie meer geplaatst.
  De inhoud is mogelijk niet langer relevant.
  Misschien is het beter om in plaats daarvan een nieuw onderwerp te starten..