Aangeboden Unifi Diverse Bevestiging Beugels

PE1PQX

UniFier
Berichten
791
Waarderingsscore
320
Punten
63
Locatie
Land van Bartje
Website
www.pe1pqx.eu
Alu 'U' profiel, breed en diep genoeg om de switch 'in te zetten'.
Neem aan iedere zijde 2 cm of iets meer extra lengte en boor dat met lange schroeven aan de muur.
Zorg dat de schroeven door het gehele profiel gaat zodat de switch niet aan de zijkanten er af schuiven kan.
Eventueel switch fixeren met klitteband of ty-wraps aan alu profiel om 'er uit lazeren' te voorkomen..
 

Eddie the Eagle

UniFier
Berichten
866
Oplossingen
2
Waarderingsscore
451
Punten
63
Komt dit enigszins in de buurt van wat je zoekt?

*edit; model aangepast i.v.m. het gewicht van de USW-Lite 16. Het ruitje in het midden is niet esthetisch, maar materiaalbesparing;)
Bekijk bijlage 2346
ja prachtig, zo iets is het helemaal ! ff checken mbt de power supply, of die uitgang niet net onder het bodemplaatje zit.

edit, meteen ff gechecked, die power zit aan de zijkant, dus valt naast het bodemplaatje. Daar had je zo te zien al rekening mee gehouden !

edit2, voor de Lite 8 zou hetzelfde idee werken, ik zou heel graag de 3 afnemen, dus USG, Lite16, Lite8. We zullen dat wel even via pb regelen.

Top man !
 
Laatst bewerkt:

Eddie the Eagle

UniFier
Berichten
866
Oplossingen
2
Waarderingsscore
451
Punten
63
:) Ik heb de USW-Lite 16 zelf niet in bezit. De maten heb ik van de website. Zou het mogelijk zijn om deze nog even na te meten?Bekijk bijlage 2347
oeps, haha, heb je gezien hoe die er bij ligt 😂 . Die is vol en met de power naar achter gericht, moet ik eerst alles loshalen, heb ik de hele familie in m`n nek. Even denken hoe we dat oplossen. :unsure:

Is er hier op het forum iemand die er wel gemakkelijk bij kan en even kan helpen met de maten ? Gaat alleen om de maten v/d foto.
 
Laatst bewerkt:

Komodo

New UniFier
Berichten
27
Waarderingsscore
28
Punten
13
Voordat ik dit forum had "ontdekt" kwam ik op MP Sid al tegen met een advertentie voor een houder voor de Flex Mini. Meteen gekocht en vandaag ontvangen. Wat een mooi, fijn (en vooral!) onopvallend beugeltje is het. Het zorgt ervoor dat de switch onopvallend aan de muur bij mijn bureau hangt. Mooie kwaliteit print en stevig genoeg om de schroeven goed aan te draaien zonder dat de print breekt. Happy camper :)
IMG_20210729_175416.resized.jpg

Ik zie mogelijkheden voor een steun voor mijn nieuwe US-24 G1, die best een beetje warm wordt (by design blijkbaar). Ik denk: geprint plankje op pootjes met bevestigingsmogelijkheden voor 2 of 4 fans. Komodo gaat de komende dagen een ontwerp maken :)
 
Bovenaan