Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Als ik een tester aansluit op poort 5 identificeerd deze zich als type-1, 802.3af, dus PoE tot max 15W.
Was overigens erg netjes binnen alle specs en kwam met vlag en wimpel door de conformance test.
Vooropgesteld.....mooi dat het werkt maar dat maakt het nog steeds geen PoE+ poorten. Je blijft met 8.1 - 8.3 W binnen het bereik van PoE en daarom werkt het. De U6-LR heeft theoretisch een maximum verbruik van 16.5 W en daarom is theoretisch 802.3at nodig, zie de tabel hieronder, PSE is de UDM en PD is de AP. Ik zeg theoretisch want in praktijk kom je daar nooit aan, als dat wel het geval zou zijn, zou de AP niet aangaan of onstabiel zijn. Stel je hebt 100 gebruikers op die AP en hij moet >13W stoken, dan valt ie uit.
@Hofstede : ik heb me wel eens vaker afgevraagd of een PoE+ apparaat door de autonegotiatie komt met een PoE poort. Blijkbaar wel dus ?
PoE+ is backwards compatible met PoE. Dus zoals je zelf aangeeft kun je een PoE+ device aansluiten op een PoE poort. Maar het PoE+ apparaat kan dan niet het vermogen vragen dat hij eigenlijk nodig heeft. Het apparaat kan maximaal 15.4 vragen en niet 30W.
Het verschil tussen PoE en PoE+ is eigenlijk dat er een extra "power level" bijgekomen is. PoE heeft er 3, PoE+ heeft er 4.
I know echter backward compatible zag ik meer als een PoE apparaat op een PoE+ poort. Hier is het omgekeerd, dat is 'forward compatible' . Ik ging er eigenlijk van uit dat de autonegotiatie zou tegenhouden dat een apparaat (PoE+) aan gaat op een te zwakke poort (PoE). Misvatting van me.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.