UA-PRO update failed

Danny

UniFier
11 aug 2019
32
5
8
Bij een poging om de firmware 2.1.136 update van gisteren te doen krijg ik volgende foutmelding 'Update failed: response code error: 404, request headers: {range=[bytes=0-0], user-agent=[FileDownloader/1.7.7]} response headers: {content-length=[44], content-type=[application/json; charset=utf-8], date=[Fri, 28 Jan 2022 07:34:29 GMT]}'

Heeft er iemand een idee hoe dit op te lossen is?
 
Zo te zien heeft de UA-PRO geen verbinding met internet. Heb je wel een juiste DNS ingevuld?
 
Hoezo geen verbinding met internet? Deze is aangesloten aan de UA-Hub, alles werkt. De recentste update van de UA-Hub ging foutloos.
 
Tja, error 404 betekent nu eenmaal dat de download niet gevonden kan worden. Dus het update proces probeert waarschijnlijk de firmware file te downloaden van internet en kan hem niet vinden.

En, tenzij het update proces bij een UA Pro compleet afwijkt van alle andere Unifi devices, bij een update probeert een Unifi device de firmware altijd rechtstreeks te downloaden van internet.

En dat de UA HUB wel werkt, zegt dus niks over de UA Pro.
 
Enig idee hoe ik dit kan oplossen? Al de instelling voor dit device zijn gelijk aan deze van de andere.
 
Ik weet niet of dat bij de Access producten ook zo werkt. Die optie heb je volgens mij alleen in de Unifi netwerk controller.
 
Inderdaad op deze manier lukt het niet. De access producten staan niet in de lijst.
 
Frustrerend dit soort dingen. Lukt het wel om een oudere firmware te installeren? Dit om uit te sluiten dat de link bij UI niet is verwijderd en/of aangepast.
 
Nee, volgens mij kun je hier niets "met de hand" doen.

Bij camera's kan het wel, want de camera's hebben nog een web-interface, maar die firmware wordt bij elke Protect versie overschreven.
 
Activiteit
Er wordt op dit moment (nog) geen nieuwe reactie gepost.
  Topic Status: Hallo . Er is al meer dan 14 dagen geen nieuwe reactie meer geplaatst.
  De inhoud is mogelijk niet langer relevant.
  Misschien is het beter om in plaats daarvan een nieuw onderwerp te starten..