Resetten UVC-G3-DOME (voor gebruik in Synology SS.)

m4v3r1ck

$ sudo -i
UniFier
31 jan 2018
3.575
3
1.745
163
EDIT 08/01/2022 - 22:00: Topictitel tijdelijk aangepast ivm nieuwe vraag.

Hallo allen, wegens omstandigheden - revalidatie - tijdje onder de radar geweest, maar gelukkig weer terug van weggeweest, en dus is er veel parate kennis helaas ver weggezakt. Nu weet ik dat dit de sub is voor Unifi Protect, waar wil toch ook hier even vragen om hulp.

Kan iemand mij helpen om mijn UniFi UVC-G3-DOME weer te voorzien van een geldig ip-adres 192.168.1.25 (fallback was 192.168.1.20)

ScreenCap 2021-02-11 at 19.32.03.png

Ik heb een relatief oude Unifi G3 Dome die nu al meer dan 2 jaar werkt. Nu krijgt deze geen DHCP-adres meer en start hij gewoon op met een knipperende blauwe LED.

Wat ik heb geprobeerd:

Resetten: Houd de resetknop 10+ seconden ingedrukt, de camera start opnieuw op en krijgt nog steeds geen IP.

POR Recovery: ik heb de POR-hersteldocumentatie hier gevolgd: https://help.ui.com/hc/en-us/articles/205204040-UniFi-Video-Recovering-an-Inaccessible-Camera#3 de LED van de camera flitste snel 3 keer, opnieuw opgestart en het kreeg nog steeds geen IP en heeft alleen een knipperende blauwe LED.

Deze camera valt niet meer onder de garantie (Ubiquiti biedt slechts één jaar garantie per ondersteuningsteam), dus ik ben op zoek naar een oplossing zodat ik hem niet zomaar in de prullenbak hoef te gooien en een nieuwe moet bestellen.

Heeft iemand al eerder tips of met succes een G3 Dome hersteld?

Alvast bedankt voor het meedenken en -helpen!
 
Laatst bewerkt:
Hier ook een uvc g3 dome die telkens problemen geeft.
Krijgt geen ip toegewezen, als hij wel een ip heeft geeft de controller aan 10mbps.

Ook al van alles geprobeerd, niets lijkt te werken, of slechts enkele uren/dagen.
Nu alles langzamerhand (Laatste jaren) aan het omzetten naar een ander merk camera's.
 
Hallo @Kevin89. Ik tag jou even hier in mijn oude topic, omdat ik meelas dat je waarschijnlijk 2x UVC-G3-DOME camera's - die hetzelfde euvel lijken te hebben - gaat ophalen. Mocht je gaan tweaken aan deze UVC-G3's, zou je mij dan willen laten meelezen of je wellicht toch nog een oplossing hebt gevonden? Ik heb die van mij nog in zijn doos zitten, kon er nog geen afscheid van nemen. Ik hoor graag even van je. Succes!

PS: dbw mijn kliko zat nog steeds/alweer vol! ;)
 
  • Leuk
Waarderingen: MartinM en Kevin89
Activiteit
Er wordt op dit moment (nog) geen nieuwe reactie gepost.